top of page

Mitt navn er Ester Andresen og jeg står bak Esters hage, som er et blomsterverksted i Oslo.
Jeg er utdannet blomsterdekoratør med mange års erfaring. Nå jobber jeg for det meste med bryllupet, hvor jeg tilbyr floraldesign og bryllupstyling.  
Mitt ønske er å hjelpe brudepar til å finne deres unike uttrykk, ved hjelp av blomster som fremhever deres personlighet og stemningen de ønsker å skape.

Filosofien bak mitt arbeid
I dag handler mye av bryllupsindustrien om moter, trender og skjønnhetsidealer. Men bryllup handler jo først og fremst og kjærlighet, trofasthet og lojalitet.
Se heller etter det unike.

Naturen har et enormt mangfold av blomster, små og store, spinkle og kraftige, majestetiske, skjøre og yndige. Noen nikker beskjedent med hode, mens andre strutter og strekker seg mot lyset. De er alle vakre på hver sin måte. Ser vi skjønnheten og potensialet i hver enkelt blomst, og menneske? Er det ikke det kjærligheten handler om? Å elske er å se det vakre, det gode og unike i en annen, og å hjelpe til med å få det fram i lyset.

Når noen har funnet kjærligheten og lovet hverandre troskap er det virkelig grunn til å feire. Dette skal bli deres fest. Men hvem er dere, hva liker dere, hva er det som er unikt med dere som par? Det er det jeg gjerne vil høre om. Sammen kan vi komme fram til dekor og blomster som bidrar til en helhet og skaper et personlig utttrykk - den stemningen dere vil skape.

Da vil det bli en uforglemmelig, vakker fest.

Historien bak Esters Hage
Blomster har alltid vært en del av mitt liv, helt siden jeg som treåring var med farfar ut i hans gartneri for å hente blomster. Når han sto ved kjøpmannsdisken og pakket inn blomstene mens han pratet med kundene sto jeg ved siden av og strakk meg på tå for å få med meg det som skjedde.
Jeg pleide å drømme meg bort når mormor fortalte om blomsterbutikken som oldemor hadde i København.

Livet mitt har hatt noen svinger før jeg kom i gang med å jobbe med blomster. Jeg traff tidlig min kjære, vi ble gift og fikk tre flotte gutter som opptok mye av tiden min. Da guttene vokste til fikk jeg mer tid til min store lidenskap. Jeg begynte å jobbe i blomsterbutikk og tok fagbrev i 2006.
Etter mange års arbeid i blomsterbutikk har jeg nå åpnet verksted i vår egen hage på Godlia i Oslo, hvor jeg fullt ut kan jobbe med det jeg brenner for.

bottom of page